Föreläsningar

 Motverka Prokrastinering (öppen föreläsning)

Att inte komma till skott är motsatsen till arbetsglädje och effektivitet och vem vill inte få ut det mesta och bästa ur sitt liv! Prokrastineringen är en tjuv, visa honom på dörren och utveckla din potential.

Förstå vad som händer och ta fram dina styrkor

Om du vill förstå varför du skjuter upp det du längtar efter och vill komma igång är detta föreläsningen för dig. Under föreläsningen kommer vi att titta på:

  • Varför vi väljer att skjuta upp, en fråga med många svar
  • Vägarna ur prokrastinering – praktiska metoder och motivationens betydelse
  • Vad vill du ha och göra istället för prokrastinering, vilka är din drömmar och mål?

Föreläsningar för företag

Är ni alltid effektiva i organisationen eller går tid åt till sådant som ingen egentligen vill syssla med eller tar vissa uppgifter för lång tid?  Ser du som chef hur dina medarbetare inte använder sin fulla potential eller kompetens? Skapar uppskjutande onödiga kostnader och konflikter i företaget?

Föreläsningar för organisationer

Arbetar du med klienter som står långt ifrån arbetsmarknaden? Kanske genom arbetslöshet eller att de är i en rehabilitering. Det kan vara frustrerande när man gör överenskommelser men inget händer.

Lär dig förstå drivkrafterna bakom prokrastineringen och vad man kan komma till rätta med den.

Kontakt

Vill ni lära er mer om Prokrastinering och vad man kan göra åt det kontakta mig för vidare samtal  eller boka en föreläsning houseofwellness.se/kontakt

 

Microphone with unfocused background