Om mig

Livscoach Bente Gabrielsson

Är  du chef, ledare eller har en yrkesroll där din prestation är viktig för andra människor? Kanske finns du inom säljande funktioner eller inom vård och omsorg. Oavsett vad du arbetar med behöver du vara i  balans för att skapa bra beslut och bra relationer med kunder, klienter och anställda.

Det börjar med dig!

Att nå detta börjar det med att du tar hand om dig själv! Innebär det att du är proaktiv och går in i flöde, wellness och personlig utveckling eller innebär det att du behöver ta hand om din stress?

Min väg och röda tråd

Den röda tråden ser man ofta i backspegeln. Min röda tråd har varit att utveckla människor och verksamheter. Efter utbildningen till personalvetare vid Göteborgs Universitet började jag med rekrytering och personaluthyrning. Det har gått vidare med coachning, rehabilitering, hålla föreläsningar och kurser. Enskilda coachningar med VD och chefer i mellanställning.

 

Med tiden har jag blivit allt mer intresserad av den potential som finns i oss alla. Hur vill du utveckla din till max? Vilka är dina styrkor? Hur vill du hantera de hinder du möter på vägen?

Ett axplock ur mitt CV…

  • Personalvetare från Göteborgs Universitet
  • Personalansvarig och konsultchef
  • Konsultativa uppdrag inom rehabilitering och omställning
  • Lifecoach från Strandska Utvecklingshuset
  • Teamcoach från Strandska Utvecklingshuset
  • Diplomerad Stresscoach och avspänningspedagog vid Skandinaviska Ledarhögskolan
  • Utbildad inom Mental Träning vid Skandinaviska Ledarhögskolan
  • Föredragshållare
  • Kursledare
  • Certifierad inom STiL-profilen

Jag har erfarenhet från privat, statlig och kommunal sektor.

 Bente Gabrielsson

… och annan livserfarenhet

Erfarenhet byggs inte bara genom utbildning och arbete, utan också, som jag brukar säga: ”att livet händer”. 2005 gick jag in i väggen och jag ser idag att det gett mig ovärderlig erfarenhet i personlig utveckling. Jag fick helt enkelt börja gå mot min potential för att komma ur det!

Det har gett mig  glädje i möten med människor som också vill utvecklas och komma vidare i sina liv!

Balans i livet

För att få balans i livet ägnar jag mig bland annat åt konst, läsa böcker, ta hand om min trädgård, skapa i papper. Att få använda min praktiskt kreativa sida. Äta rätt och gott, ta hand om min hälsa är också en trevlig del av livet.

Bloggen

I bloggen kommer jag mest att skriva om potential, psykologi och personlig utveckling men kan nog inte låta bli att dela en del av livets skönhet också! Hoppas du blir inspirerad och hittar något som tar dig en bit på vägen. Här kommer du till bloggen houseofwellness.se/blogg